Service

Onze Service

Mijntranscript levert snelle, accurate en betaalbare transcripties. Mijntranscript is het eerste transcriptiebureau in Nederland dat de service niet gecompliceerder maakt dan deze is: Geen complexe prijsberekening vooraf, geen verrassingen in de prijs achteraf. Indien u een audio- of videobestand op papier uitgewerkt wenst te hebben staat ons transcriptieteam voor u klaar en u heeft u uw bestand in de meeste gevallen na 5-10 werkdagen retour voor slechts €1,10 per minuut opname.

Waarom Mijntranscript?

Snel

Indien u reeds ervaring heeft met andere transcriptiebureaus in Nederland, dan kunt u zich wel eens hebben afgevraagd na het verstrijken van de gestelde deadline: “Waar blijft mijn transcript?” Dit is onze eigen ervaring geweest en vanuit deze ontevredenheid hebben we de bovenstaande vraag dan ook beantwoord. Mijntranscript levert nagenoeg altijd na 5-10 werkdagen uw uitwerking retour. Indien er onverhoopt vertraging in de aanlevering is, zullen wij direct contact met u opnemen om te bezien wat de mogelijkheden zijn. U kunt er dan ook vanuit gaan dat Mijntranscript de snelste en meest eerlijke transcriptieservice van Nederland biedt.

Eenvoudig

Mijntranscript werkt niet alleen snel, het is ook nog eens zeer eenvoudig. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen of zorgen dat wij contact met u opnemen. Tezamen kunnen we dan de manier bespreken waarop u op een veilige en snelle manier uw bestanden bij ons team krijgt.

Open en Transparante prijs

Mijntranscript heeft een transparante en zeer eenvoudige prijsstelling. Voor de meeste mensen die een opgenomen interview, vergadering of monoloog op papier uitgewerkt wensen te hebben is een woordelijke uitwerking - zonder herhalingen, tussenwerpsels en stotteren – de gewenste soort uitwerking. Bij Mijntranscript kan dit vanaf €1,10 per minuut opname. Wij zijn er open in dat er een toeslag wordt gerekend wanneer de opnamekwaliteit van ondermaats niveau is, of wanneer u een letterlijke uitwerking, inclusief stotteren herhalingen en tussenwerpsels wenst. Het kost ons transcriptieteam namelijk meer tijd en moeite om dit zo goed mogelijk uit te werken. Mijntranscript is de scherpst geprijste transcriptieservice van Nederland!


Onze Mogelijkheden

24 uur - 72 uur

Extra snel een transcript nodig? Neem contact met ons op!

.DOC / .PDF / .RTF

In elk voormaat dat u nodig heeft.

NDA

Extra zekerheid? Samen komen we er uit.

Uploaden

Geen eigen server? Maak gratis gebruik van onze uploaddienst.

Betaalbaar

De hoogste kwaliteit voor het laagste bedrag.

Lay-out

Andere stijl? Wij passen ons aan.

En uitwerkingen...

Datgene wat tijdens uw interview gezegd is, of wat op uw audiobestand staat, wordt verwerkt in een fijn leesbaar transcript. Dit houdt in: geen herhalingen en “uhh’s & ahh’s” en indien er een verspreking is, wordt dit netjes gefilterd tot een juiste en leesbare zin. Een woordelijke uitwerking is de ideale weergave van het gesproken woord.
Standaard wordt uw opname uitgewerkt in woordelijke vorm. Dit houdt in dat al het gezegde wordt uitgewerkt, maar alle herhalingen, het stotteren of tussenwerpsels worden uit het transcript gefilterd. Indien u de deze er wel in wenst te hebben kunt u voor letterlijke transcriptie kiezen. Dit kost u € 0,80 per minuut opname extra.

Hoe Werkt Het?

Item 1 Interview Opnemen
Item 2 Offerte aanvragen
Item 3 Bestand versturen
  • Home 1
  • Home 2
Uitwerking ontvangen

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van onze nieuwe diensten en mogelijkheden? Abonneer op onze nieuwsbrief en mis nooit meer een update!

Contact

Volg ons